DeuschRomanianEnglish (United Kingdom)

yellow Tel. +40 766 465 710
pizzeria DelVecchio 0734 363 336

  • sl1.png
  • sl2.png
  • sl3.png
  • sl5.png
  • sl6.png

Camere


Camere calde si primitoare, echipate cu toate facilitatile de care aveti nevoie va vor face sa va simtiti ca "acasa". Echipa pensiunii YELLOW este incantata sa va primeasca intr-un cadru placut, intr-o zona linistita a orasului TIMISOARA. Toate cele 17 camere sunt dotate cu: aer conditionat, baie, dus, paturi confortabile, mobilier modern, televizor, mini bar si internet.

Suntem convinsi ca ati remarcat deja ca YELLOW dispune de dotari complete destinate dumneavoastra, constand in camere confortabile, internet wireless in fiecare camera, televizor, parcare proprie, mic dejun, precum si asistenta cu personal specializat.

Tarife

Camera single: 160 lei/noapte - inclusiv mic dejun!
Camera dubla: 200 lei/noapte - inclusiv mic dejun!

Rezerva avum o camera!

GALERIE FOTO

 
Pensiunea Yellow Timisoara

Pensiunea Yellow Timisoara, clasificata 3 *** se afla la 10 minute de centrul istoric si cultural al orasului. Amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila, Pensiunea YELLOW ofera atat posibilitatea unei cazari confortabile in Timisoara cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes ale orasului, precum Centrul de afaceri CRAFT (1,9 km).

Cazare in Timisoara

Suntem convinsi ca ati remarcat deja ca Pensiunea YELLOW dispune de dotari complete destinate dumneavoastra, constand in camere confortabile, internet wireless in fiecare camera, televizor, parcare proprie, mic dejun, precum si asistenta cu personal specializat.

Pizzeria DelVecchio

Atmosfera de la Pizzeria DelVecchio este eminamente rustica, cu  mobilier din lemn si multe obiecte si accesorii adunate de peste tot. Te simti ca intrat intr-o bucatarie de tara, acolo unde incepe adevarata experienta gastronomica si unde te-ai furisa mereu ca sa primesti o bucatica de pizza pane inaintea celorlalti musafiri.