DeuschRomanianEnglish (United Kingdom)

yellow Tel. +40 766 465 710
pizzeria DelVecchio 0734 363 336

  • sl1.png
  • sl2.png
  • sl3.png
  • sl5.png
  • sl6.png

Pizzeria DelVecchio

Rezervari si comenzi +40 734 363 336

Atmosfera de la Pizzeria DelVecchio este eminamente rustica, cu  mobilier din lemn si multe obiecte si accesorii adunate de peste tot. Te simti ca intrat intr-o bucatarie de tara, acolo unde incepe adevarata experienta gastronomica si unde te-ai furisa mereu ca sa primesti o bucatica de pizza pane inaintea celorlalti musafiri.  Fiind un loc rustic, atmosfera este cu precadere familiala, iar locul este asezonat cu un “freamat” de oameni care mananca si se simt bine unii cu altii.

Intră în atmosfera rustic - italiana, unde specialitățile culinare și decorul te aduc mai aproape de savoare și de farmecul vremurilor de altădată. Poti savura o pizza pe terasa, care te va cuceri din prima imbucatura, prin gustul si aspectul ei incantator.

Pizzeria DelVecchio organizează evenimente personale sau corporate, la cerere, necesitând rezervare la numarul de telefon. +40.734.36.33.36

 

GALERIE FOTO

 
Pensiunea Yellow Timisoara

Pensiunea Yellow Timisoara, clasificata 3 *** se afla la 10 minute de centrul istoric si cultural al orasului. Amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila, Pensiunea YELLOW ofera atat posibilitatea unei cazari confortabile in Timisoara cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes ale orasului, precum Centrul de afaceri CRAFT (1,9 km).

Cazare in Timisoara

Suntem convinsi ca ati remarcat deja ca Pensiunea YELLOW dispune de dotari complete destinate dumneavoastra, constand in camere confortabile, internet wireless in fiecare camera, televizor, parcare proprie, mic dejun, precum si asistenta cu personal specializat.

Pizzeria DelVecchio

Atmosfera de la Pizzeria DelVecchio este eminamente rustica, cu  mobilier din lemn si multe obiecte si accesorii adunate de peste tot. Te simti ca intrat intr-o bucatarie de tara, acolo unde incepe adevarata experienta gastronomica si unde te-ai furisa mereu ca sa primesti o bucatica de pizza pane inaintea celorlalti musafiri.